El IV concurs de poesia satírica Anfós Ramon l'ha guanyat Sito Sanchis

Sito Sanchis i representants de la falla Ferroviària

Este concurs el convoca la Falla Ferroviària Bailén-Xátiva, La Ferroviària.

València
Comarca: 
València

Sito Sanchis ha sigut el triomfador del IV Concurs de poesía satírica Anfós Ramon qui presentà el poema “Qui no té padrí no és batejat ” de la falla Jacinto Labaila-Manuel Simó del sector Jesús, el lema general del qual era P@trimoni.com.            

El President de La Ferroviària Leopoldo Patón Selles, i la Fallera Major, Gema Ordaz Piñero, li van entregar el premi al seu Casal del carrer Pelai núm. 38, acte al qual també assistiren Álvaro Luque Bargas i Elena Cambronero Martín, President i Fallera Infantil.

A continuació el poeta va llegir la poesia premiada provocant l'alegria dels assistents que omplien el casal, per tractar sobre equívocs satírics en escrits creuats entre padrins i apadrinades.

Un poeta que té carrera meteòrica que als quaranta anys ha aconseguit fins el premi Bernat i Baldoví de Lo Rat Penat. Que procura incentivar la lectura dels llibrets, per opinar que es lligen poc, usa textos amens els quals tenen molta sàtira i picaresca.

A Francisco Albero Martínez i Carmen Sospedra De los Santos, President i Fallera Major de la falla Jacinto Labaila, els van entregar l'estendard que els acredita com a comissió guanyadora de la IV edició d'un concurs al qual es van presentar trenta-una poesies d'escenes falleres.

El concurs anual de poesia Anfós Ramon va ser creat per la comissió Bailén-Xátiva, La Ferroviària, en memòria de qui va ser el seu poeta durant quaranta anys (1974-2013) .

Sito Sanchis lee el poema premiado


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca