El València Bàsquet presencia la mascletà de Nadal Martí

El València Bàsquet en la recepció de l'Ajuntament

També hi han assistit 20 ciutadans i ciutadanes triades per sorteig.

València
Comarca: 
València

 

La quinta mascletà del calendari de Falles 2018 ha sigut obra de la pirotècnia Nadal-Marti de l'Olleria. Una proposta pirotècnica presenciada pel primer equip i els directius del València Bàsquet, així com 20 ciutadans i ciutadanes que van resultar triats en el sorteig efectuat a este efecte.

La mascletà ha seguit un guió tradicional i no ha defraudat els assistents a la plaça de l'Ajuntament.

A més dels jugadors de bàsquet també han presenciat la mascletà des del privilegiat balcó consistorial l'alcalde de València, Joan Ribó, i el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, així com els participants del Congrés Europa-Àsia d'Agents Culturals, els que han participat prèviament de la recepció que els ha oferit l'acalde, qui els ha agraït el seu treball per buscar una visió renovada d'Europa.

El saló també ha rebut a una delegació de Vannes (localitat on va morir Sant Vicent Màrtir), encapçalada pel seu alcalde, David Robo, qui ha mostrat el seu interés per conéixer els llocs vicentins de la ciutat i la Comunitat. També hi va estar present el vicealcalde de Magúncia, Chistopher Sitte.

En la llarga llista d'invitats de hui es trobava igualment el president del Consorci València 2007, Vicent Llorens, i membres d'esta entitat, així com la Secretària General de Finançament Autonòmic i Local, Belén Navarro, el President de Ports de l'Estat, José Llorca, i la subdirectora general del Tresor, Elena Aparici.

A més han ocupat també un lloc al balcó el director escènic del Palau de les Arts, Emilio Sapi, el director musical, Jonathan Brandani i diversos membres del Palau, així com un grup de 25 persones usuàries del servici municipal de teleassistència.

El món faller ha tingut hui la representació de les comissions de la plaça Màrtirs-General Ibáñez Alonso, l'avinguda Burjassot-Serra d'Agullent, Peris i Valero-Cuba, Mestre Bellver-Maria Ribera, Pare Alegre-Enric Navarro, Ribera- Convent Santa Clara i Màlaga-Doctor Montoro, ací com de les Juntes Locals Falleres de Alaquas i Paterna.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca