El periodista Ferran Garrido protagonista del Ninot d'Humanista Mariner per a l'Exposició

Ninot d'Humanista Mariner representant al periodista Ferran Garrido

Garrido ha sigut director d'Informatius de TVE a la Comunitat Valenciana.

València
Comarca: 
València

 

La comissió de la Falla Humanista Mariner – Manuel Simó va decidir acudir a l'Exposició del Ninot amb una figura que representa al periodista de TVE en la Comunitat Valenciana Ferran Garrido, en atenció la implicació del periodista amb la festa fallera, atés que ha cobert moltes vegades l'activitat fallera tant per a la programació autonòmica com també per a donar difusió de la festa fallera en la resta de l'Estat.

Enguany la comissió complix 50 anys des de la seua fundació, i el monument gran està dedicat a esta efemèride, obra d'Estudi Chuky. El lema triat és "Ja som", i es va buscar un ninot diferent per a acudir a l'Exposició, en este cas un mestre de cerimònies del mig segle de vida de les falles.

Ferran Garrido a més de periodista també és faller, de la comissió Exposició - Mices Mascó, i participa de manera activa en la festa (l'any passat va ser també jurat de la Fallera Major de València) .

L'entrega del Ninot va tindre lloc el passat dia 31 a la Ciutat dels Arts i de les Ciències a càrrec de la Fallera Major de la comissió Esther Mora, el president, Roberto Hernández, la Fallera Major Infantil, Olga Lluna, l'artista Chuky i el propi Ferran Garrido.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca