El III Concurs de poesia satírica Anfós Ramón l’ha guanyat Ampar Cabrera i Sanfélix

Ampar Cabrera (foto: Esteban Gonzalo)

La Falla La Ferroviària és la responsable d'esta convocatòria.

València
Comarca: 
València

Ampar Cabrera i Sanfélix ha sigut la triomfadora del III Concurs de poesia satírica Anfós Ramón amb el poema corresponent a l'acabament “De una tacá sis” de la falla Santiago Rusiñol-Conde Lumiares L'Explaná el lema del qual va ser “Una i no Mes”

El President de La Ferroviària Leopoldo Paton Segelles, i la Fallera Major, Marta Tomás Donderis, li van entregar el premi al seu Casal del carrer Pelai, acte en el qual també van estar Álvaro Luque Bargas i Diana Alba Sanz, President i Fallera Infantil.

A continuació la poetessa va llegir la poesia premiada provocant l'alegria generalitzada dels assistents que omplien el casal.

A José Miguel Sánchez Rodríguez i a Débora Giménez de Gràcia, President i Fallera Major de la falla L'Explaná, els van entregar l'estendard que els acredita com a comissió guanyadora d'un concurs poètic al qual es van presentar vint-i-huit composicions falleres. També van estar Pedro Caballero Pérez i Blanca Casabán Pérez, President i Fallera Major Infantil de l'esmentada comissió.

Ampar amb més de deu anys “escrivint seriosament” recentment va incrementar el seu palmarés de reconeixements al guanyar el primer premi del concurs de Miracles de Sant Vicent que es va representar a l'Altar del Tossal. 

Ampar Cabrera (foto: Esteban Gonzalo)


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca

HOTELS / HOTELES

Booking.com