Divendres passat començà l'operatiu d'estiu de l'EMT

Autobús EMT

Nou línies diürnes i dos nocturnes acosten la costa als diversos barris de València, a més d'este operatiu especial.

València
Comarca: 
València

L'Empresa Municipal de Transportes (EMT) va iniciar este passat divendres l'operatiu d'estiu en què s'incrementen les línies que arriben fins a les platges de la ciutat, les quals se sumen a les nou línies diürnes i dos nocturnes que ho fan durant tot l'any. Destaca, en este cas, el manteniment tot l'any de les noves L92, L93, L98 i L99, les quals van millorar el seu itinerari el passat mes de febrer.

Entre les novetats d'enguany la connexió de la zona de les universitats, la qual cosa es fa a través de la línia 93 recentment creada. Anteriorment la línia 41 únicament donava el servici en època lectiva i la 2 es quedava en Serradora. La nova 93 mantindrà l'interari tot l'any.

La línia 25 tornarà a arribar fins a la platja del Saler i incrementarà la freqüència els caps de setmana. A més, des del 16 de juny esta millora tindrà lloc tots els dies. La línia 92 canviarà el seu recorregut i arribarà fins al Passeig Marítim, mentres que la línia 98 en compte d'acabar en l'estació del Cabanyal ho farà també en el Passeig Marítim tots els dies, en compte dels caps de setmana com ocorre fins ara. D'esta manera els veïns i veïnes de l'Olivereta, Campanar, Saïdia i el sud de Benimaclet tinguen un autobús directe fins a la platja.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, va declarar que “La nostra aposta és apropar a la ciutadania tot l’any a la platja. València té un clima perfecte per a fer-ho, però és ara, a partir de l’1 de juny quan la demanda és major i per això EMT posa tots els seus esforços per apropar a les persones a la platja”.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca