Cultura Festiva i JCF preparen la commemoració de la declaració de les Falles com a Patrimoni de la Humanitat

Falla

L'acte tindrà lloc en la Ciutat de l'Artista Faller el 2 de desembre.

València
Comarca: 
València

 

El regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, va avançar la commemoració del primer aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

L'acte se celebrarà en la Ciutat de l'Artista Faller el pròxim dos de desembre, i en el treballen tant la Regidoria de Cultura Festiva com la delegació de Promoció del Patrimoni i les delegacions d'Infantils i de Joventut de la Junta Central Fallera (JCF) .

Fuset va indicar que esta celebració “estarà oberta a tot el món faller i el conjunt de la ciutadania”, i en esta "els xiquets i les xiquetes seran els protagonistes destacats per a crear consciència sobre el seu paper en la festa i la seua responsabilitat com a salvaguarda d'un patrimoni en comú per als valencians i les valencianes que ja compartim amb la humanitat".

Encara que els detalls concrets es comunicaran més avant, les falleres majors infantils i els presidents infantils de totes les falles de la JCF tindran un protagonisme especial en representació dels infantils en particular i del món faller en general.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca