Amstel crea un premi per a reconéixer que les falles de barri també són especials

Alejandro Rodriguez i Lucía López-Rua

El ‘Premi Amstel Unes Falles de Categoria’ farà que la falla guanyadora puga disfrutar d'activitats especials.

València
Comarca: 
València

És una realitat que les falles que acaparen les mirades, visites i atenció mediàtica són les de la Secció Especial, uns pocs monuments que només representen el 2,4% de les 732 falles que es planten en la ciutat. Amstel vol reivindicar estos monuments.

En este sentit Alejandro Rodríguez, responsable de Relacions Institucionals d'Heineken España en Llevant va recordar que "Desde fa més de 30 anys treballem amb l'Ajuntament i la JCF, però també estem a peu de casal, amb el 60% de les comissions. Açò ens ha fet ser molt conscients del treball que realitzen i de que totes les falles són especials, fins a les quals no són de Secció Especial".

I és que segons un estudi d'Amstel elaborat per la consultora My Word només el 14,7% dels enquestats visita monuments que no són de la Secció Especial, mentres que el 21% no visita cap monument d'eixes categories inferiors. Més preocupant és el fet que el 90% no creu que totes les falles meresquen la pena.

És per això que Amstel ha decidit establir un guardó que ajude a fer visibles la gran majoria de les falles, que són, precisament, les menys valorades. Lucía López- Rua, Directora de Màrqueting d'Amstel, va indicar que "Enguany, Amstel aposta per posar el focus en l'esforç que fan les Falles, en les iniciatives solidàries, en la mobilització dels veïns, en l'acollida als casals a persones de totes les edats i procedències, en la integració de la dona en els organigrames, en la participació en les activitats de la JCF durant tot l'any", i va afegir que "Pensem que eixos fallers també són dignes de reconeixement i volem que puguen viure Unes Falles de Categoria. Per això hem creat un nou premi que porta este nom".

El ‘Premi Amstel Unes Falles de Categoria’ farà que la falla guanyadora puga disfrutar d'activitats especials, i hi haurà col·laboradors de luxe en àrees com a tradicions, gastronomia, música i pirotècnia. La presentació d'esta iniciativa tingué lloc el 15 de febrer passat al taller de l'artista faller Manolo García.

D'esta manera en la nit de la Plantà, Ricard Camarena i el seu equip visitaran el casal de la falla guanyadora i prepararan i serviran a tota la comissió la millor sopar d'aixeta de la història.

Per al día de l'Ofrena, la comissió serà obsequiada per un espectacular mural floral dissenyat per El Taller de Clo, que servirà per a reivindicar a totes les falles valencianes.

El dia 17 de març la revetla de la falla guanyadora serà un concert exclusiu de Seguridad Social.

I el dia 18 Ricardo Caballer dispararà una mascletà dissenyada per a la falla guanyadora.

Inscripció i difusió

Les falles interessades tenen a la seua disposició un formulari de participació en www.todaslasfallassonespeciales.com, i hauran d'aportar els motius pels quals haurien de rebre el premi, i el dia 2 de març es donarà a conéixer el veredicte del jurat en el Veles e Vents.

Lucía López-Rua comentà que “Volem que la gent es puga sumar a esta iniciativa, per això treballarem per a que les xarxes socials abandonen les crítiques i es convertisquen en un espai de reconeixement". També anuncià  que es visitaran casals per sorpresa per a retransmetre-ho per Facebook Live, i es va a animar a la gent a què compartisca vídeos, posts, stories i fotos de suport a la seua falla usant el hashtag #todaslasfallassonespeciales.

Amstel ha preparat un kit faller, gràcies als creatius de CacheteJack, Nuria Bellver i Raquel Fanjul, el qual inclou una col·lecció de calcetins, pegats i polseres que revisiten icones de la festa, com els bunyols de carabassa amb xocolate, els monyos de fallera o els masclets.

Finalment es farà una promoció en bars, restaurants i supermercats, de manera que es puguen aconseguir els objectes canviant els bons que s'entregaran amb cerveses de la gamma Amstel (Amstel 100%, Amstel Oro, Amstel Radler y Amstel 0.0).

Equipo Heineken España Levante en la presentación de las acciones de Amstel Fallas 2018


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca

HOTELS / HOTELES

Booking.com