Troben noves restes medievals de la Muralla de València

Troben noves restes medievals de la Muralla de València

S'han trobat les restes en les obres de canalització d'aigua potable.

València
Comarca: 
València

Les ruïnes medievals, corresponents a una torrassa de la cara Nord de la muralla baixmedieval del segle XV, s'han trobat en les obres de canalització d'aigua potable en la zona del carrer Blanquerías, una possibilitat de la seua existència existia gràcies als experts en arqueologia.

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, va visitar estes restes, les quals estan situades al costat de la Casa-Museo Benlliure. En el projecte participen Delegació de Desenrotllament urbà i compta amb la col·laboració de les Delegacions de Mobilitat i la de Cultura.

Encuentran nuevos restos medievales de la Muralla de València

A més de la torre també s'han descobert restes del moment de la demolició de la muralla, i materials ceràmics d'aquell temps. Les restes es situen un poc més cap al nord del que es pensava, i servixen per a precisar millor el traçat de la muralla de la ciutat. Els experts no descarten, a més, que puguen trobar-se més restes.

La muralla va començar a construir-se en 1356 i en 1865 va començar el seu demolició, a causa del nou concepte de ciutat moderna, concepte en el qual no tenia cabuda una muralla.

Encuentran nuevos restos medievales de la Muralla de València


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca