S’obri el segon termini de matrícula de les proves de valencià de la JQCV

Estudiants

La matrícula es pot fer en persona o via telemàtica.

València
Comarca: 
València

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana la convocatòria de les proves per a l'obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV).

Les persones interessades han d’entregar l’imprés de l’1 a l’11 de setembre, document disponible en les direccions territorials d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i en la web de la JQCV.  Si s’estsà en possessió d’un DNI electrònic o firma electrònica es podrà fer tot el tràmit via telemàtica, estalviant-se anar en persona.

Calendari:

Respecte les dates de les proves, el 5 de novembre tindran lloc les proves de Certificat de Coneixements Orals, de Certificat de Llenguatge Administratiu i la primera fase del Certificat de Grau Mitjà. El dia 12 de novembre la prova del Certificat de Grau Elemental i la primera fase de Certificat de Grau Superior. El 19 de novembre les proves de la segona fase del Certificat de Grau Mitjà i el Certificat de Llenguatge als Mitjans de Comunicació; i el 26 de novembre tindrà lloc la segona fase del Certificat del Grau Superior i el Certificat de Correcció de Textos.

Les proves tindran lloc a Alacant, Alcoi, Alzira, Benidorm, Buñol, Borriana, Castelló de la Plana, Dénia, Elda, Elx, Gandia, Llíria, Ontinyent, Orihuela, Paterna, Sagunt, Segorbe, Sueca, Torrent, València, la Vall d´Uixó, Villena, Vinaròs i Xàtiva. 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca