El Museu d'Història acull l'exposició "ens fem un café?"

ens fem un café?

S'hi mostra la història del café, així com les relacions personals relacionades.

València
Comarca: 
València

El Museu d'Història de València acull fins al mes de novembre l'exposició “Ens fem un café?", una mostra que ens permet recórrer la història d'esta beguda així com els espai que estan vinculats al seu consum i les relacions personals derivades.

Desta manera es fa un repàs dels cafés més destacats de València l'ultime segle i mig, encara que sense deixar de costat el café en l'àmbit domèstic.

En esta mostra intervenen també dos municipis de Colòmbia, i ha sigut possible gràcies a les regidores de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, i la de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas Santana.

La mostra acull obres del Museu Nacional de Ceràmica González Martí, del Museu Sorolla de Madrid, del Museu Valencià d'Etnologia, de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu, de l'Arxiu i Hemeroteca municipals i també de col·leccionistes.

Els diumenges a les 12 h. hi haurà visites guiades gratuïtes, i de dimarts a dissabte al matí i tard també es faran diversos recorreguts, en este cas dirigits als grups que ho demanen i en dates a determinar, les quals s'anunciaran en el seu moment en el web del propi museu. El telèfon de reserva és: 963701105 i 695500290.

Tello va anunciar que el 21 de juliol, a les 22.00 h., la Nit de Julio, tindrà lloc una activitat molt especial: “Tant i café”. A més, el dia 28, a les 20.00 h., s'oferirà la sessió “Café i cinema”, i el dia 19, de la mà de Manuel de la Font Soler i David Marote, la ciutadania podrà participar en una tertúlia en la qual l'estrela serà la història del pensament, sobre els filòsofs i idees que es van construir en els mítics cafés d'Europa.

¿nos hacemos un café?¿nos hacemos un café?¿nos hacemos un café?


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca