Més de 3.000 persones van acceptar la proposta de la Nit dels Museus

Llotja de València

Moltes de les visites es van produir en l'horari especial d'obertura.

València
Comarca: 
València

La regidora de l'Àrea de Cultura, Glòria Tello, ha fet un balanç positiu de la Nit dels Museus, una iniciativa programada per a incentivar la visita dels nostres museus, per a la qual cosa es van estendre fins a la mitjanit.

D'esta manera per la Llotja, l’Almoina,  el Museu de la Ciutat i l’Almodí van passar 3.356 persones entre les 19 hores i la mitjanit, i durant tot el dia van visitar estos espais 9.511 persones.

Nombre de visitants per espais:

  • Llotja: el dissabte va rebre la visita de 6.102 persones, de les quals 1.115 van visitar este espai Patrimoni de la Humanitat entre les 19 i les 24 hores, és a dir, més de 500 persones per hora.
  • L'Almoina: va rebre 1.315 visites. En este cas 922 persones van visitar este espai en l'horari especial.
  • Museu de la Ciutat: este museu, que recordem acaba d'inaugurar una interessant exposició sobre l'arqueologia de les catedrals, va rebre 739 visites fins a les 19 hores, i 815 fins a la mitjanit.
  • L'Almodí: està tancat fins al dia 26 pel muntatge d'una exposició, encara que es va obrir en l'horari especial, i en este tram horari va rebre 504 persones.

 

Glòria Tello destacà “la gran acollida que ha tingut esta iniciativa per facilitar l’accés a museus i monuments de la ciutat als veïns i veïnes i a les persones que ens visitaven este cap de setmana” i ha ressaltat que “moltes de les visites registrades es van produir en l’horari especial d’obertura que vàrem dissenyar per a la Llotja, l’Almoina, el Museu de la Ciutat i l’Almodí”.
 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca

HOTELS / HOTELES

Booking.com