La Plaça de la Mare de Déu va acollir el Dia de la Diversitat Cultural

Glòria Tello Company en una de les casetes

Es van donar cita en este acte més de 20 nacionalitats.

València
Comarca: 
València

València és ciutat acollidora de cultures diverses i este passat cap de setmana la Plaça de la Mare de Déu va ser el punt de referència del Dia de la Diversitat Cultural.

En esta populosa plaça del centre històric del Cap i Casal va tindre lloc esta activitat integradora organitzada per la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals per segon any consecutiu.

Allí va haver-hi 18 casetes en les quals es mostraven productes típics de més de 20 nacionalitats, i un escenari. Els assistents van poder contemplar diversos balls típics en una mescla molt variada.

La regidora responsable, Glòria Tello, va mostrar la seua satisfacció per l'acollida d'esta proposta cultural, a l'indicar que “donava goig vore plena de gom a gom la Plaça de la Mare de Déu”. “Som una ciutat oberta i valorem molt positivament la diversitat cultural que ens enriquix”.

Tello va variar positivament estos actes “que tenen molt bona acollida entre el públic i que sobretot permeten a les diferents nacionalitats poder mostrar als valencians i valencianes aquells trets característics de la seua cultura”, i va expressar el seu desig per al futur en el sentit que  “Volem que esta commemoració s'arrele a la nostra ciutat d'ara endavant i que siga l'inici d'altres moltes col•laboracions entre l'Ajuntament i les distintes associacions i entitats, per posar en valor la riquesa cultural que conforma tota la ciutadania de València”.

Uno de los bailes típicos en el Día de la Diversidad Cultural


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca

HOTELS / HOTELES

Booking.com