La 53 Fira del Llibre tindrà un 21% més d’expositors i casetes que en 2017

Passeig Antonio Machado dels Jardins de Vivers de València en la 52 Fira del Llibre (foto: García Poveda)

Esta cita literària anual tindrà lloc del 26 d'abril al 6 de maig de 2018.

València
Comarca: 
València

Els Jardins de Vivers tornaran a acollir la Fira del Llibre, la qual veurà incrementat els expositors i casetes en un 21%. Nacho Larraz, president del Gremi de Llibrers de València, entitat organitzadora de la Fira, va declarar que “La xifra suposa la màxima participació registrada per la Fira en tota la seua historia”, i va atribuir este increment tant al paper d'esta fira com a "principal dinamitzador anual del sector del llibre en la ciutat", i també a l'èxit de vendes, la més alta, segons va afirmar, de les fires semblants de la resta de l'Estat.

Larraz indicà també que "Mentre en altres fires l'espai limita la possibilitat de participació, en la Fira del Llibre de València hem procurat que cap interessat deixe de participar per motius d'espai ". En la pròxima edició es passarà de 92 a 112 casetes, l'adjudicació de la qual es decidirà en els pròxims dies.

Igual que en edicions anteriors els espais es distribuiran entre el Passeig d'Antonio Machado i l'esplanada central dels Jardins de Vivers. I junt a esta zona el microespai d'activitats i els espais que acolliran les diverses activitats i tallers, i també les carpes de les editorials valencianes. I el museu i la caseta de l'organització acollirà presentacions, firmes i taules redones.

S'indica també que segons el nou reglament de la Fira (com passa en les de Madrid i Sevilla) les llibreries agremiades de caràcter independent i que tenen local comercial s'ubicaran al passeig, mentres que els negocis que tenen local, les cadenes de llibreries, les institucions i les editorials tornaran a tindre casetes pròpies (després de molts anys) i se situaran a l'esplanada.

 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca