Els bebés també van al Palau de la Música

Els bebés també van al Palau de la Música

Es van interpretar una sèrie de concerts per a bebés de 0 a 16 mesos.

València
Comarca: 
València

El Palau de la Música vol que el seu públic comence ben prompte a amar la música. Per això ha realitzat una sèrie de concerts per a un públic molt especial: els bebés.

Del 23 al 26 de maig passats van tindre lloc concerts, en doble sessió de 40 minuts cada una, dissenyats de manera específica per a lactants, dins del projecte “Tutti al Palau”. En cada sessió van participar 45 bebés.

La presidenta del Palau, Glòria Tello, va indicar que “per a nosaltres és molt important este cicle perquè els més menuts també han de tindre un lloc important a la nostra casa, treballar la música amb els bebés és bàsic per garantir-ne el desenvolupament”, i va afegir que  “hem canviat el format i continguts d'estos concerts, incloent-hi una soprano, una arpista, nova decoració i una il•luminació especial i específica, més adequada per als sentits dels bebés”.

El repertori triat per a estos concerts tan especials estaven conformats per cançons de bressol seleccionades de tot el món, les quals van ser interpretades de manera interactiva, i acompanyades per projeccions multimèdia, i també se intervan petar peces clàssiques com de Brahms i Debussy, etc..

Les obres van ser interpretades per l'arpista Úrsula Segarra i la soprano Quiteria Muñoz, en un entorn decorat de manera cridara l'atenció dels xiquets quan estan tombats.

A l'acabar el concert cada bebé va rebre un diploma d'assistència al seu primer concert de música clàssica.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca

HOTELS / HOTELES

Booking.com