El Palau de la Música tindrà un piano gran cua de concerts

Sokolov Palau (foto: Palau Música/ E Ripoll)

La licitació de compra té un cost de 157.300 euros.

València
Comarca: 
València

El Palau de la Música ha anunciat la licitació d'un piano gran cua de concerts, per un cost de 157.300 euros, el qual “s'unix a una altra acció necesaria que hem hagut d'escometre pel deteriorament,  com és el sistema de climatització i que suposa un esforç econòmic absolutament fonamental, perquè la ciutadania puga gaudir de l'activitat musical i cultural del Palau”, segons va indicar la presidenta del Palau, Glòria Tello.

Este piano substituirà l’actual, de 25 anys, i d'esta manera no serà necessari llogar pianos o recórrer al de la Societat Filharmònica que oferix els seus concerts al Palau. I és que el Palau de la Música acull molts concerts de piano, i a més de pianistes de renom, com Sokolov, Yuja Wang, Joaquín Achúcarro, Alexei Volodin, David Frey, Kathia Buniatishlivi, Varvara, Jan Lisecki, Tzimon Barto, Ivan Martín i James Rhodes, etc., circumstància que fa necessari disposar d'un piano en condicions i propietat del propi Palau.

A més també s'ha licitat el contracte de servicis d'afinació dels instruments de teclat de l'Orquestra de València (un piano gran cua, un piano semicua, 4 pianos verticals, un clave i un orgue central), per dos anys prorrogables un màxim d'un any més un any. En este cas el cost estimat és de 183.958,48 euros + IVA.

Varvara-Gergiev (foto: Palau Música/ E Ripoll)


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca

HOTELS / HOTELES

Booking.com