Cultura impulsa la campanya “Sempre teua. La teua llengua” de promoció del valencià a les platges

Bus de la Llengua

Es repartiran un total de 20.000 bosses de platja des del 4 fins al 26 d'agost a unes quantes platges del territori valencià.

València
Comarca: 
València

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport du a terme la campanya “Sempre teua. La teua llengua” a diverses platges valencianes durant el mes d'agost.

Es té previst repartir 20.000 bosses de platja des del 4 fins al 26 d'agost a unes quantes platges del territori valencià. El cap de setmana del 4 i el 5 d’agost, és el torn de les platges de la Malva-rosa i la Patacona de València, així com d’Alacant ciutat; l’11 i el 12 d’agost, de Moncofa i de Santa Pola; el 18 i el 19 d’agost, d’Alcossebre i de Torrevieja, i el 25 i el 26 d’agost, de les Arenes de València i de Calp. 

Segons el director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano: “La llengua està present a tots els espais, fins i tot durant les vacances. Per això hem triat el nostre litoral per establir ponts amb la ciutadania amb el foment de l’ús habitual de la nostra llengua”, i va afegir que “l’arribada a les platges de la campanya «Sempre teua. La teua llengua» es completa amb dues avionetes que recorreran el territori de nord a sud i que vorejaran tot el nostre litoral amb frases de la campanya”.

La campanya inclou el Bus de la Llengua, que recorre les comarques valencianes i oferix tallers infantils i per a jóvens, els quals inclouen informació de promoció lingüística per a la ciutadania.

Més informació: http://www.sempreteua.gva.es/es/  i en Twitter i Facebook (usuari SempreTeua).
 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca