"Cultura als barris" arriba a nous barris en la seua segona edició

Presentació de "Cultura als barris"

Durant dos mesos 10 barris de la ciutat s'ompliran de diverses activitats culturals.

València
Comarca: 
València

Este passat dia 9 de setembre es va iniciar la segona edició de l'activitat “Cultura als barris”, una  iniciativa de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals que vol acostar la cultura a tota la ciutadania.

Esta segona edició, presentada el passat dia 5 per la regidora Glòria Tello a la plaça de Patraix,  es prolongarà durant dos mesos en 10 barris de la ciutat, del 9 de setembre al 12 de novembre, i participaran 43 companyies i entitats, sumant més de 700 professionals que oferiran 85 activitats.

Durant la presentació Tello va recordar que “el projecte naix de la consciència que té la cultura a la societat, pensem que la cultura és un dret  i que tot el món té dret a gaudir d’ella”, pel que es vol descentralitzar la cultura i “pretén democratitzar l’accés a la cultura, per a fer-la més accessible a les persones que ho tenen difícil per lloc de residència o per qüestions socials o econòmiques”.

Els barris que s'inundaran de cultura en esta segona edició són Patraix, Les Tendetes, Aiora, La Llum, Orriols, Sant Marcel•lí, Arrancapins, Sant Antoni, Natzaret  i Malilla, diferents dels huit de l'any passat, i s'ha tingut en consideració l'opinió del veïnat de manera que la programació siga específica en cada barri, segons les seues necessitats culturals.

Durant estos dos mesos hi haurà activitats de cine, circ, música clàssica, música de banda, jocs populars, tallers demostratius i participatius, teatre social, teatre d'humor, màgia, titelles, dansa, animacions infantils, narracions orals, recitals de poesia i contacontes. El pressupost total de “Cultura als barris” és de 163.589 euros.

AdjuntMida
PDF icon Programa de Cultura als barris912.04 KB

Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca