Ajuntament, Generalitat i Diputació units pel #Corremuseus

Autobús de la línia 5 decorat pel Dia dels Museus

Julieta XLF ha pintat un autobús de la línia 5 que acosta a una gran quantitat de museus de la ciutat.

València
Comarca: 
València

Dijous que ve 18 se celebra el Dia dels Museus, i per a facilitar l'accés de la ciutadania als principals muesos de la ciutat, s'ha decorat un autobús de la línia 5 de l'EMT, el recorregut del qual passa pels molts d'estos museus (MuVIM, IVAM, Museu d'Art Major de la Seda, la Beneficència, Museu Benlliure, Centre del Carme, Museu de Belles Arts) i serà gratuït eixe dia de 17:00 a 22:30 hores, així com els dia 20 i 21 tot el dia. La decoració ha sigut obra de Julieta XLF.

Autobús de la línea 5 decorado por el Día de los Museos

En esta actuació participen les tres administracions valencianes, Ajuntament, Generalitat i Diputació, i en la presentació van participar el regidor de Mobilitat i EMT, Giuseppe Grezzi, per part de l'Ajuntament; la directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat, Carmen Amoraga, i el secretari autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona.

En la presentació del regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, va declarar que “és un honor i un orgull poder col•laborar en el Dia dels Museus en esta acció conjunta”, i va afegir que “És una manera de col•laborar i de posar-los en valor, per part de la Diputació, de la Generalitat i de l'Ajuntament de València, ja que volem que el Dia dels Museus es faça un gran esforç per visibilizar museus tan importants com els que tenim a la ciutat”.

Per la seua banda Carmen Amoraga va indicar que “per part de Generalitat i de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, les institucions hem treballat perquè al ciutadà, a qui li té igual la titularitat de cada museu, reba la idea que estem treballant junts per a fomentar la cultura i, en este cas, l'accés als museus amb este autobús que, a més, és una obra d'art en si mateix, tant amb la programació no solament de la ciutat sinó de tota la comunitat”.

Finalment el director del MuVIM, Rafael Company, que estava en representació del diputat de Cultura, Xavier Rius, ha donat les gràcies a la resta de les institucions “per fer una aposta valenta, ja que algunes vegades es diu interessadament que no hi ha col•laboració. Esta és la primera vegada que les institucions s'ajunten per a fer coses en comú, i això és fonamental”.

Ayuntamiento, Generalitat y Diputación unidos por el Corremuseus


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca

HOTELS / HOTELES

Booking.com