Vora 3.000 persones visiten la Casa Jove La Torta per vore una exposició de peces Lego

Exposició de Lego a Picassent

La mostra s'emmarca en la celebració del 10é aniversari de les noves instal·lacions de la Casa Jove en el carrer Clara Campoamor.

Picassent
Comarca: 
L'Horta Sud

El món Lego va fer les delícies de les vora de 3.000 persones que van passar per la Casa Jove La Torta per a vore una cridanera exposició de peces Lego a càrrec del col·lectiu Valbrick. I és que la sala polivalent d'este espai va acollir esta mostra, de gran interés per als veïns i veïnes de Picassent, que van fer llargues cues per a visitar l'exposició, en la que es va representar des d'una ciutat electrificada fins a la construcció de barcos, naus espacials o cotxes de disseny. També va haver-hi tallers per a fomentar la creativitat, demostrar l'agilitat en el món Lego, etc.

Molt satisfet es va mostrar el regidor de Joventut, Jaume Sobrevela, per la gran acollida d'esta activitat, que s'emmarca en la celebració del 10é aniversari de les noves instal·lacions de la Casa Jove en el carrer Clar Campoamor, al mateix temps que va agrair la paciència de les persones que van haver de fer llargues cues per a visitar l'exposició. En este sentit va declarar que “estem estudiant ja la possibilitat de tornar a oferir esta mostra en un temps no molt llunyà, donada la bona acollida i les propostes de demanda que ens han fet arribar moltes persones”.

Sergio Sobrevela, veí de Picassent i representant d'este col·lectiu, va indicar que “esta és la primera vegada que muntem una exposició d'estes característiques si tenim en compte el volum i la magnitud d'algunes de les peces que es podien visitar. Som un col·lectiu molt jove i açò ens dona ales per continuar treballant de valent”.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca