Star Wars arriba a Sagunt

Star Wars arriba a Sagunt

Un complet programa d'activitats que portaran “la força” a esta població el 9 i 10 de desembre.

Sagunt
Comarca: 
El Camp de Morvedre

La Delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha preparat per als dies 9 i 10 de desembre una jornades dedicades a la saga Star Wars, dies abans de l'estrena de ‘Star Wars: Rogue One’, tenint com a objectiu consolidar-se i ser un referent per als seguidors d'esta saga.

Entre les activitats preparades, totes gratuïtes i per a totes les edats, hi ha tallers, exposicions i conferències, concerts, representacions, etc., a celebrar en el Casal Jove del Port de Sagunt.

El regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, va indicar que "Volem que servisquen de punt de trobada per als aficionats i aficionades de totes les edats, des dels més jóvens que estan descobrint ara les trilogies fins aquelles persones que van conéixer de primera mans les estrenes de finals dels 70 i els 80".

PROGRAMA JORNADES STAR SWARS DE SAGUNT

Divendres 9:

El turista de les galàxies: monòleg/contacontes per a totes les edats. A continuació exposició de maquetes fabricades usant materials reciclats. Seguirà el productor i realitzador Jordi Talens que impartirà la xarrada "La clau de l'èxit espacial" i els alumnes del Conservatori de Música Joaquín Rodrigo interpretaran les composicions més memorables de John Williams. Este concert serà introduït pel músic valencià Josué Vergara.

Dissabte 10:

Al matí taller de manualitats en el qual hi haurà pintacares, màscares casolanes, figures de plastilina i fins una acadèmia de jóvens Jedi, dedicat als més jóvens, mentres que els pares podran assistir a una xarrada sobre els paral·lelismes entre Star Wars i Indiana Jones a càrrec de José Gracia, així com a una actuació d'Eugeni Alemany.

A la vesprada es projectaran els curts valencians Love Wars i Venus: La esperanza de Adán, i hi haurà una classe magistral sobre les influències i els rodatges de les diferents pel·lícules, impartida  pel periodista i Doctor en Comunicació Audiovisual Pau Gómez.

Per a acabar hi haurà lots de regals per als més jóvens, un mercat ambulant de marxandatge, un photocall i animació amb la presència de diversos personatges d'esta saga.

 

Star Wars llega a Sagunt


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca