Llíria presentà les Festes de Sant Miquel 2017

Presentació Festes de Sant Miquel 2017 (foto: Ajuntament de Llíria)

El patrimoni serà especialment protagonista enguany.

Llíria
Comarca: 
El Camp del Túria

Este passat dimarts 12 va tindre lloc la presentació del programa de les Festes de Sant Miquel 2017 de Llíria, en una edició en la qual hi haurà un protagonisme molt especial del patrimoni de la localitat, dins del centenari del descobriment del mosaic romà dels “Dotze Treballs d’Hèrcules”.

En esta presentació van participar l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, el qual va estar acompanyat pel regidor de Festes, Pedro Vicente, pel de Comunicació, Moderntzación, Transparència i Patrimoni Històric, Ferrán Pina, així com del president de la Germandat de Sant Miquel, Amadeu Civera, i pels directors de les bandes de la Unió Musical, Pablo Marqués, i de la Primitiva, Javier Enguídanos.

L'alcalde va manifestar que “enguany, les festes de Sant Miquel adquirixen un valor molt especial perquè celebrem el centenari d'un dels grans descobriments arqueològics del nostre país, i part de la programació ha volgut fer homenatge a esta troballa a Ca Porcar”.

El dia 15 s'estrenarà l'espectacle poeticomusical “Dotze Treballs d’Hèrcules, mentres que el dia 22 serà el “Llíria est Edeta”, i el 24 tindran lloc els actes commemoratius més importants que recordaran l'important descobriment.

Una llarga sèrie d'activitats diverses que ompliran Llíria de cultura, tradició i patrimoni fins al dia 14 d'octubre, inclosa una Setmana Taurina, així com un Concert de Bandes el dia 23 de setembre, en el qual es farà un homenatge al compositor Andrés Valero Castells i al director Pablo Sánchez Torrella.

Consulta en este PDF el detall de tots els actes prevists.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca