La RACV entregà la medalla del centenari als participants en les seues activitats de Gandia

José Aparicio parla als assistents

Es reconegué el treball i participació en els 36 anys d'activitats de l'Aula d'Humanitats i Ciències Valencianes.

Gandia
Comarca: 
La Safor

La Real Acadèmia de Cultura Valenciana celebra a Gandia, des de fa 36 anys, una sèrie d'activitats culturals dins la seua Aula d'Humanitats i Ciències Valencianes, en forma de seminaris per a especialistes, cicles de conferències, visites arqueològiques, etc.

Ara, després de la celebració del primer centenari d'esta institució, s'ha volgut agrair de manera explícita a una sèrie de persones que han tingut una especial participació i ajuda per a que estes activitats pogueren celebrar-se de la millor manera.

Animats per este propòsit dijous passat 21 una comitiva acadèmica, encapçalada pel director de l'Aula i columnista d'Infoguiavalencia.com, el Dr. José Aparicio, es va desplaçar fins a la ciutat Ducal per a fer patent este agraïment.

D'esta manera s'entregà la medalla del centenari de la RACV a Vicent Savall, Bernardo Adam Ferrero, José Lull, Abelardo Herrero, Ignacio Malonda, José López, María Antonia Mantecón, Manolo Sanz, Josep Lloret Tarrasó i Juan Román Catalá.

També hi hagué un moment especial en el qual es volgué recordar als participants difunts, entre els que estan Felipe Perlés, Vicente Gurrea, Juan Beltrán i Vicente Palmer.

Les activitats d'esta Aula han tingut i tenen la implicació necessària d'empreses i institucions com l'Hotel Tres Anclas i Foment, llocs triats per a la celebració dels seminaris i les conferències, així com l'associació cultural “Amics de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana” i el “Patronat” d'esta, entitats que han vingut aportant suport i també assistents als diversos actes.

Finalment es va distingir també a la delegació de Las Provincias en la Safor.

També van assistir els acadèmics Amparo Cabanes, José Francisco Ballester-Olmos i José Vte. Gómez Bayarri, a més de les juntes directives d'Amics de la RACV i del Patronat de la RACV.

José Fco. Balleste-Olmos y Sara Mantecón

José Aparicio Pérez, José Vte. Gómez Bayarri y Antonio Mollà Aranda

José Aparicio Pérez, José Vte. Gómez Bayarri y Amparo Cabanes Pecourt

José Aparicio Pérez, Amparo Cabanes junto a uno de los participantes de Gandía


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca