Agenda Ajuntament de València

Ajuntament

Cada dia vos oferim l'Agenda Oficial tant de l'alcalde com dels regidors i regidores de l'Ajuntament de València.

DIMARTS 18 DE SETEMBRE

ALCALDIA

-11:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat pel regidor d’Hisenda, Ramon Vilar, realitza un balanç econòmic de l’Ajuntament. Sala de premsa municipal.

-12:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, assistix a la inauguració de Fira Hàbitat València. Fòrum Centre de Fira València. Avinguda de les Fires, s/n.

DELEGACIONS

-10:00 hores. El regidor de Conservació d'Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, es reunix amb la directora del Parc Natural de l'Albufera, Paloma Mateache. Oficina Tècnica del Parc Natural de l'Albufera. Carrer Pintor Martí Gisbert, 23. El Palmar.

-10:30 hores: La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas Santana, es reunix amb Ahmed Ettanji, periodista sahrauí defensor de Drets Humans. Despatx de la Regidoria. Carrer Convent Sant Francesc, 2-3a planta.

-10:45 hores. El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, presenta als mitjants de comunicació l'acord entre l'EMT i la Fundació Trinidad Alonso, a la plaça de l'Ajuntament.

-11:00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, assistix a la roda de premsa de Russafa Escènica 2018. Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Carrer de la Universitat, 2.

-11:00 hores. La regidora d'Igualtat i Polítiques inclusives, Isabel Lozano, assistix  en representació del Ajuntament de València a la reunió de la Comissió de Seguiment ampliada amb motiu del primer aniversari de la signatura del Pacte contra la Violència de Génere i Masclista. Casa del Mediterrani. Antiga Estació de Benalua. Alacant.

-11:00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reunix amb l'alcaldessa de la Torre, Lucía Beamud. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-12:00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, assistix a la celebració del Dia de la Policia de la Generalitat. Monestir de Sant Miquel dels Reis. Avinguda de la Constitució, 284.

-12:00 hores. La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas Santana, es reunix amb Ala Ud Din, secretari general de l'associació pakistanesa "Pakfriends". Restaurant Taj Mahal. Carrer Doctor Manuel Candela, 18-20.

-13:00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reunix amb representants de l'Associació de Veïns de Natzaret. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-14:00 hores. El regidor de Relacions amb els Mitjans, Carlos Galiana, assistix a la presentació de la 4a Edició del Festival Internacional de Cinema Infantil de Valencia (FICIV). Ateneu Mercantil de Valencia. 6ª planta. Plaça de l’Ajuntament, 18.

-17:00 hores. La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, i la regidora de Govern Obert, Transparència, Cooperació i Participació Ciutadana, Neus Fábregas Santana, assistixen a la reunió del Consell de les Dones i per la Igualtat. Sala de premsa de l'Edifici de Tabacalera. Pati A-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-17:00 hores. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, visita el CEIP Carles Salvador i es reunix amb la directora del centre, Raquel Talón Madrid. CEIP Carles Salvador. Carrer del Poeta Altet, 19.

-18:30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, assistix a l'Acte de Graduació del Grau en Dret de la Facultat de Dret de la Universitat de València. Palau de la Música. Passeig de l’Albereda, 30.

-19:00 hores: La regidora de Participació Ciutadana, Neus Fábregas Santana, participa en la xarrada sobre participació ciutadana en l'Associació Acopa. Carrer Mariano Ribera, 10.

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

-10:00 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans C’s, María Dolores Jiménez assistix a la celebració del Dia de la Policia de la Generalitat. Monestir de Sant Miquel dels Reis. Avinguda de la Constitució, 284.

-12:00 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans C’s, Fernando Giner, assisteix a la inauguració de Fira Hàbitat València. Fòrum Centre de Fira València. Avinguda dels Fires, s/n.

-17:00 hores. La regidor del Grup Municipal Ciutadans C’s, Amparo Picó, assistix a la reunió del Consell de les Dones i per la Igualtat. Sala de premsa de l'Edifici de Tabacalera. Pati A-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.