Agenda Ajuntament de València

Ajuntament

 

DIJOUS 14 DE DESEMBRE


ALCALDIA

-10:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, informa als portaveus dels grups polítics de l'Ajuntament sobre València Capital Mundial de l'Alimentació 2017. Sala de Junta de Govern. Ajuntament, 1a planta.

-11:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor d’Hisenda, Ramon Vilar, informa de les novetats sobre el deute municipal. Sala de premsa municipal.

-12:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, i la regidora de Vivenda, Maria Oliver, signa junt amb la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador, el conveni de col•laboració entre l'Ajuntament de València i la Conselleria per a gestionar les actuacions de l'Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) del barri del Cabanyal-Canyamelar, en el marc del Pla Estalal d'Habitatge. Alcaldia.


DELEGACIONS

-09:00 hores. El delegat del Cicle Integral de l'Aigua i president de l’EMSHI, Vicent Sarrià, assistix a la reunió de la Comissió Informativa d'Hisenda i posterior Junta de Govern de l’EMHSI. Seu de l’EMSHI (Entitat Metropolitana de Servicis Hidràulics). Plaça de l’Ajuntament, 9, 3a planta.

-09:00 hores. El regidor d'Innovació i Gestió del Coneixement, Roberto Jaramillo, assistix a la reunió de la Junta de Govern del Consorci Espacial Valencià. Conselleria d'Educació. Avinguda de Campanar, 32.

-09:30 hores. La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració Neus Fábregas, presidix la reunió de la Comissió Permanent del Consell de Cooperació. CAI (Centre de Suport a la Immigració). Carrer del Pou, s/n.

-10:00 hores. La regidora d'Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, fa el lliurament dels diplomes als participants en els Tallers d'Habilitats i Competències Bàsiques. CMSS Olivereta. Carrer Burgos, 12.

-10:30 hores. La regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, lliura els premis de la 2ª edició del concurs “Els Majors Nadal”, organitzat per esta regidoria. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

-11:00 hores. El regidor d'Espai Públic, Carlos Galiana, es reunix amb representants de l'Associació Cultural Intramurs. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, 2a planta.

-11.30 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, es reunix amb representants de l'Associació de Veïns Amics de la Malva. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, 1a planta.

-12:00 hores. Concert a càrrec de l'Orquestra de Jubilats Colomer Marco, del Centre Municipal d'Activitat per a Persones Majors “Arrancapins”. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

-12:00 hores. El regidor de Joventut, Roberto Jaramillo, visita els Centres Municipals de Joventut de Russafa (carrer Puerto Rico,42), Malilla (carrer Joaquin Benlloch, 77) i Patraix (carrer de Salabert, 13).

-12:00 hores. El regidor d'Espai Públic, Carlos Galiana, es reunix amb el director de desenvolupament del Mediterrani, Jordi Sanjuán, i  el vicepresident de Desenvolupament de Clear Channel España, Jordi Sáez. Despatx de la Regidoria.  Ajuntament, 2a planta.

-12:30 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, es reunix amb representants de Mostra Viva del Mediterrani. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, 1a planta.

-13:00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, assistix a l'acte “100 Dies per al Mundial de la Mitja Marató”. Ciutat de les Arts i les Ciències. Avinguda del Professor López Piñero, 7.

-13:30 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, es reunix amb l'actor i productor, Juan Carlos Garés. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, 1a planta.

-13:30 hores. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, assistix a l'acte que organitza la Càmbra Franco-Espanyola. Edifici Veles e Vents. Marina de València.

-14:00 hores. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, clausura la jornada del Fòrum d'Internacionalització de las Províncias, Futur en Español, “Be International – Fòrum d'estratègies digitals per a accedir als mercats globals”. Edifici  Veles e Vents. Marina de València.

-16:30 hores. La regidora d'Igualtat, Polítiques Inclusives i Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, assistix a la sessió de treball per a l'elaboració del primer Pla Municipal de Cooperació Internacional de l'Ajuntament de València. Sala de Juntes menuda de l'Ajuntament. 1a planta.

-17:00 hores. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, es reunix amb representants de la venda no sedentària. Edifici de la Llotgeta. Plaça del Mercat, 6.

-17.30 hores. La regidora de Govern Obert, Transparència, Cooperació i Participació Ciutadana, Neus Fábregas, participa en les jornades "Desarmem les polítiques financeres". Carrer del Regomir (Barcelona).

-19:30 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, presenta la Gala dels Premis dels Circuits de Carreres Populars. Saló d'actes del Complex Esportiu i Cultural la Petxina. Passeig de la Petxina, 42.

-19:30 hores. El regidor de Joventut, Roberto Jaramilo, assistix a l'Assemblea Ordinària del Consell de la Joventut de València. Centre de Joventut Campoamor. Carrer de Campoamor, 91.

-19:30 hores. La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, assistix al concert Festival Strings Lucerna. Palau de la Música. Passeig de l'Albereda, 30.

-20:00 hores. La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, assistix a l'estrena del curtmetratge Manspreading, dirigit per Abdelatif Hwidar (guanyador d'un premi Goya) i produït per la Marmota Insomne, i al posterior col•loqui amb el citat director, i amb Joan Sanfélix, d’Homes Valencians per la Igualtat. AlbaTexas Cinemes. Plaça Fra Lluís Colomer, 4.

-20:00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, assistix a la recepció oferida pel tinent general en cap de la Caserna General de Desplegament Ràpid de l'Aliança Atlàntica. Antic Convent de Sant Domènec. Plaça de Tetuán, 22.

-20:00 hores. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, rep la distinció de la Creu Infanta María Teresa, que li atorga l'Associació del Col•lectiu Nacional Amics de la Guàrdia Civil. Antic Govern Militar. Carrer de Archer i Anna Huntington.

-21:00 hores. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, assistix al tradicional sopar  de Reis Mags, durant el qual es presentarà a les persones que ostentaran este càrrec l’any 2018. Restaurant Asador la Vid. Carrer Salas Quiroga, 15.

 

COMISSIONS INFORMATIVES

-09:30 hores. Comissió de Desenvolupament Humà, Educació, Joventut, Esports i Cultura. Edifici de Tabacalera. Sala de Comissions I. Pati A. Carrer d’Amadeu de Savoia, nº 11.

-10:00 hores. Comissió de Medi Ambient i Canvi Climàtic. Edifici de Tabacalera. Sala de Comissions II. Pati B. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11:30 hores. Comissió de Govern Interior, Administració Electrònica, Personal i Control Administratiu. Sala de Comissions. Ajuntament, 2a planta.

-12:30 hores. Comissió de Participació, Drets, Innovació Democràtica I Seguretat Ciutadana, Bombers, Prevenció i Intervenció en Emergències. Edifici de Tabacalera. Sala de Comissions. Pati A. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.


GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

-09:30 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans, Amparo Picó, assistix a la reunió de la Comissió de Desenvolupament Humà, Educació, Joventut, Esports i Cultura. Edifici de Tabacalera. Sala de Comissions I. Pati A. Carrer d’Amadeu de Savoia, nº 11.

-10:00 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans, Santiago Benlliure, assistix a la reunió de la Comissió de Medi Ambient i Canvi Climàtic. Edifici de Tabacalera. Sala de Comissions II. Pati B. Carrer d’*Amadeu de Savoia, nº 11.

-10:30 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans, Manuel Camarasa, assistix a l’acte de lliurament de premis de la 2ª edició del concurs “Els Majors Nadals” a la postal nadalenca guanyadora entre les presentades per les persones majors de la ciutat. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

-10:30 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans, Narciso Estellés, assistix a la reunió de la Junta Extraordinària de Portaveus. Sala de Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

-11:30 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans, Manuel Camarasa, assistix a la reunió de la Comissió de Govern Interior, Administració Electrònica, Personal i Control Administratiu. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-12:30 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans, Narciso Estellés, assistix a la reunió de la Comissió de Participació, Drets, Innovació Democràtica I Seguretat Ciutadana, Bombers, Prevenció i Intervenció en Emergències. Edifici de Tabacalera. Sala de Comissions. Pati A. Carrer d’Amadeu de Savoia, nº 11.

-20:00 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans, María Dolores Jiménez, assistix a l'acte on es rebrà la distinció “Cruz Infanta María Teresa” d'amics de la Guàrdia Civil. Antic Govern Militar. Carrer de Archer i Anna Huntington.