Agenda Ajuntament de València

Ajuntament

 

DIMECRES 21 DE MARÇ

 

  ALCALDIA

-17:15 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, en el marc de les trobades setmanals amb la ciutadania es reuneix en Alcaldia amb:

·    el representant especial del secretari general del Consell d'Europa per a les Migracions i Refugiats, Tomas Bocek.

·        representants del Gremi de Llibrers de València.

·        representants de la Cooperativa Valenciana Resistència.

·        acompanyat de la regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, rep a representants de la Fundació Asindown.

  AJUNTAMENT PLE

-10:00 hores. Sessió extraordinària. Presa de possessió del regidor José Mª Bravo Plana-Sala del Grup Municipal Ciutadans. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

 

DELEGACIONS

-11:00 hores. La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, es reunix amb el president de la Federació d'Associacions de Persones Sord-Cegues d'Espanya. Francisco Trigueros. Despatx de la Regidoria. Pati A – 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11:30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, informa en roda de premsa sobre el balanç de les Falles 2018. Sala de premsa municipal.

-12:00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, presenta el Dia Mundial de la Poesia. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

-12:00 hores. La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas, inaugura l'exposició “AlumnART”, per a celebrar el Dia Internacional de l'Eliminació de la Discriminació Racial. A l'acte assistix la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

-17:00 hores. La presidenta de la Junta Municipal de Russafa, Isabel Lozano, es reunix amb representants de l'Associació Russafi. Seu de la Junta Municipal de Russafa. Carrer de Maties Perelló, 5.

-17:00 hores. La regidora de Participació Ciutadana, Neus Fábregas, es reunix amb representants de la Plataforma Auditoria del Deute. Despatx de la Regidoria. Carrer Convent Sant Francesc, 2 – 3a planta.

-19:00 hores. La regidora d´Acció Cultural, Maria Oliver, assistix  al primer Club de Lectura de Narrativa en Valencià, on es comentarà, amb l'escriptora Isabel Clara Simó, la seua obra Júlia. Biblioteca Municipal Eduard Escalante. Carrer d’Alberic 18.

-20:00 hores. La regidora de Turisme, Sandra Gómez, assistixa la presentació a Madrid de la pel·lícula Paella Today. Cinesa Proyecciones. Carrer Fuencarral, 136. Madrid.

 

GRUP MUNICIPAL POPULAR

-12:00 hores. El regidor del Grup Municipal Popular, Alberto Mendoza, assistix al Dia Mundial de la Poesia. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

-12:00 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans, Amparo Picó, assistix a la inauguració de l'exposició “AlumnART”, per a celebrar el Dia Internacional de l'Eliminació de la Discriminació Racial. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

-13:00 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans, Amparo Picó, es reunix amb membres de Mostra Viva. Dependències del Grup Municipal Ciutadans de l'Ajuntament de València. 3a planta.