Agenda Ajuntament de València

Ajuntament

DIMECRES 18 D’OCTUBRE


ALCALDIA

-10:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Pobles de València, Consol Castillo, visita Poble Nou. Plaça de l’Ajuntament de Poble Nou.

-13:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, rep el ministre d'Agricultura de l'Índia, Ghulam Nabi Lone, i una delegació de l'ambaixada de l'Índia. Alcaldia.

-17:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, rep diversos veïns i entitats de la ciutat en el marc de les trobades setmanals amb la ciutadania, entre els quals a representants dels veïns de l’Alqueria de Favero. Alcaldia.


DELEGACIONS

-09:00 hores. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, assistix a la "Jornada de sensibilització en matèria de conducta i prevenció del frau". Las Naves. Carrer de Joan Verdeguer, nº16.

-09:30 hores. La regidora d'Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, assistix a l'inici del Taller d'habilitats i competències bàsiques 2017 "Accede 2017". Fundació Altius Francisco de Vitoria. Carrer de l’Arquitecte Tolsà, nº 9.

-10:00 hores. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, es reunix amb el secretari autonòmic d´Educació i Investigació, Miguel Soler. Conselleria d´Educació, Investigació, Cultura i Esports. Avinguda de Campanar, nº 32.

-11:00 hores. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, participa en la presentació del llibre La Tira de Comptar. Els actors de l’agricultura de proximitat, de José Luis Iniesta. A l’acte assistix el regidor d’Hisenda, Ramón Vilar. Saló de Cristall.

-11:00 hores. La regidora de Participació Ciutadana, Neus Fábregas, presenta en roda de premsa la campanya de la Consulta Ciutadana d'Inversions per a la Ciutat i els Pobles de València. Sala de premsa municipal.

-11:15 hores. La regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, participa en la taula redona "Adaptació dels municipis, consorcis i plans de tractament al servici de recollida selectiva de la fracció orgànica. Aspectes tècnics i de comunicació", en el marc de les jornades "Al sòl el que és del sòl", organitzades per Ecologistes en Acció. Palauet d'Aiora. Carrer dels Sants Just i Pastor, nº 98.

-12:00 hores. La regidora de Desenvolupament Econòmic i Turisme, Sandra Gómez, presenta l'edició de tardor del certamen València Cuina Oberta. Edifici Veles e Vents. Marina de València.

-12:00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reunix amb Jorge Álvarez, de l'Associació de Veïns de Vivenda Pública. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, nº 11.

-13:00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, presenta les noves Taser (inmovilizadors elèctrics) que ha adquirit la Policia Local per a reforçar la seguretat dels i les agents. Galeria de tir de la Central de Policia Local. Avinguda del Cid, nº 37.

-13:00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, es reunix amb el president del Club de Rugbi Tecnidex, Francisco Baixauli. Despatx de la Regidoria. Passeig de la Petxina, nº42.

-13:30 hores. La regidora d'Esports i Sanitat, Maite Girau, es reunix amb representants de l'Associació de Veïns de Natzaret. Fundació Esportiva Municipal. Passeig de la Petxina, nº42.

-13:45 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, presidix la reunió del Consell d'Administració del Pàrquing del Palau. Hotel SH València Palace. Passeig de l’Albereda, nº 32.

-17:00 hores: La regidora de Participació Ciutadana, Neus Fábregas, es reunix amb representants de l'Associació de Veïns i Veïnes de Castellar-l’Oliveral. Despatx de la Regidoria. Carrer Convent de Sant Francesc, nº 2-3a planta.

-18:00 hores. La regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, participa en la taula redona "Experiències en la recollida selectiva de la fracció orgànica”, en el marc de les jornades "Al sòl el que és del sòl", organitzades per Ecologistes en Acció. Palauet d'Aiora. Carrer dels Sants Just i Pastor, nº 98.

-19:00 hores. La presidenta de la Junta Municipal de Russafa, Isabel Lozano, presidix la sessió ordinària del Consell de Districte de la Junta Municipal de Russafa. Universitat Popular de Rovella. Carrer de l’Arabista Ambrosio Huici, s/n.

-19:00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, assistix al col•loqui "Gran Benidorm", d'Oscar Tusquets. Espai Rambleta. Bulevard Sud cantonada amb carrer Pius IX.

 

 

GRUP MUNICIPAL POPULAR

-11:00 hores. El regidor del Grup Municipal Popular, Alfonso Novo, i la regidora, Mª Àngels Ramón-Llin, assistixen a la presentació del llibre La Tira de Comptar. Els actors de l’agricultura de proximitat, de José Luís Iniesta. Saló de Cristall.


GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

-11:00 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans, Amparo Picó, assistix a la presentació del llibre La Tira de Comptar. Els actors de l’agricultura de proximitat, de José Luís Iniesta. Saló de Cristall.

-11:30 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans, Amparo Picó, es reunix amb membres del Col•legi d'Arqueòlegs. Dependències del Grup Municipal Ciutadans. Ajuntament, 3a planta.

-19:00 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans, Amparo Picó, es reunix amb els vocals de la Junta Municipal d’Abastos. Dependències del Grup Municipal Ciutadans. Ajuntament, 3ª planta.