Agenda Ajuntament de València

Ajuntament

CAP DE SETMANA I DILLUNS 23 DE JULIOL

ALCALDIA
Dilluns, dia 23

-09:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, participa en l’acte d’inauguració del Congrés Internacional IGARSS 2018 (International Geoscience and Remote Sensing Symposium). Centre d'Esdeveniments de Fira València.

-12:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, rep el director del MuVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat), Rafael Company. Alcaldia.

COMISSIONS INFORMATIVES
Dilluns, dia 23

-09:00 hores. Comissió d'Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General i Desenvolupament Econòmic Sostenible. Sessió ordinària. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-10:00 hores. Comissió de Desenvolupament Urbà, Vivenda i Mobilitat. Edifici de Tabacalera. Sessió ordinària. Sala de Comissions II de l'Edifici de Tabacalera. Pati B–2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

DELEGACIONS

Dissabte, dia 21

-11:00 hores. La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, i la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, assistixen a les  Rutes del Silenci en el Cementeri General amb el Servici d'Interpretació de Llengua de Signes. Cementeri General de València.

-19:00 hores. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en el marc de la Gran Nit de Juliol, assistix a la Cercafira, cavalcada pel següent itinerari: carrer de la Pau, carrer Sant Vicent i avinguda Maria Cristina.

-20:30 hores. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en el marc de la Gran Nit de Juliol, assisteix  als “Focs de la Fira”, minimascletà a la plaça del Portal Nou.

-21:00 hores. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en el marc de la Gran Nit de Juliol, assistix  a “Música a la Plaça”, a la plaça de l’Ajuntament.

-21:00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, assistix a la celebració de la Gran Nit de Juliol al Museu d'Història de València amb una exhibició de tango (Tango i Café). Carrer València, 42. Mislata.

Diumenge, dia 22

-19:00 hores. La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, i la regidora d’Igualtat i Polítiques Inculsives, Isabel Lozano, assistixen al Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València 2018 i participen en el lliurament de premis. Palau de la Música. Passeig de l’Albereda, 30.

-19:00 hores. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset,  assistix  als diferents actes de la Gran Fira de València 2018.

Dilluns, dia 23

-10:00 hores. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, es reunix amb representants de l'Associació de Directors i Directores d'Infantil i Primària del País Valencià (ADIP-PV). Regidoria Govern Interior. Ajuntament, 2a planta.

-11:00 hores. El regidor d'Innovació i Gestió del Coneixement, Roberto Jaramillo, es reunix amb Ana Sales Ten, professora del Departament de Treball Social i Servicis Socials de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabacalera. Pati A-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-12:00 hores. La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, es reunix amb representants de l'Associació València Roller Derby Rayo Dockers. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabacalera. Pati A-2ª planta. Carrer Amadeu de Savoia, 11.

-17:00 hores. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, es reunix amb el president de l'Associació Veïnal Albors, Gustavo Vivas. Regidoria Govern Interior. Ajuntament, 2a planta.

HOTELS / HOTELES

Booking.com