Agenda Ajuntament de València

Ajuntament

DILLUNS 21 DE MAIG

ALCALDIA

-11:30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, presenta en roda de premsa el nou projecte d'enllumenat públic. Sala de premsa municipal.

DELEGACIONS

-10:30 hores. La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, participa en la roda de premsa de presentació del XXII Festival de Jazz de València. Palau de la Música. Passeig de l’Albereda, 30.

-11:00 hores. La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, es reunix amb el director general d'Igualtat en la Diversitat de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat, José de Lamo, per a tractar sobre el Dia del Poble Gitano 2019. Despatx de la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Edifici de Tabacalera. Pati A-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-12:30 hores. La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, es reunix amb Mª Jesús Fernández, del Partido Feminista de Canarias. Despatx de la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Edifici de Tabacalera. Pati A-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-13:00 hores. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, i el regidor d’Hisenda, Ramon Vilar, participen en la recepció de benvinguda a participants en el Festival Europeu Escena Erasmus 2018. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

-13:00 hores. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, es reunix amb representants de la Federació de Transportistes de Sant Cristòfol. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, 2a planta.

-13:30 hores. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, es reunix amb representants de l’Associació d’Amics de Corpus. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, 2a planta.

-14:00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, es reunix amb Rosa Donat, professora del Departament de Matemàtiques de la Universitat de València. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, 1a planta.

-15:00 hores. La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, assistix a la funció de teatre del Centre Ocupacional Municipal Gravador Planes, organitzada per la OMAD (Oficina Municipal d'Atenció a la Diversitat Funcional). Centre Municipal de Joventut. Carrer Campoamor, 91.

-19:00 hores. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, assistix a la presentació de les publicacions del Corpus: cartell anunciador, calendari i segon volum d’Els Papers del Corpus. Museu de la Ciutat. Plaça del Arquebisbe, 3.

-20:00 hores. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, assistix a la presentació del llibre Vides, somnis i anècdotes. Antología de relats de la Setmana Santa Marinera. Museu de la Setmana Santa Marinera. Carrer del Rosari, 1.

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

-11:00 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans, María Dolores Jiménez, visita el Parc Nord de Bombers. Carrer Daniel Balaciart, 8.

-19:30 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans, María Dolores Jiménez, assistix a la conferència de Miguel Herrero Rodríguez de Miñón. Salons del Col·legi Notarial de València. Carrer Pascual i Genís , 21.

HOTELS / HOTELES

Booking.com