Programación À Punt

À Punt

Emissió del dijous 16.08.2018

07:30 LA COLLA

Animació infantil en valencià i en anglés

Capítols de “Daniel Tigre”, “Postman Pat”, “Trip i Trop”, “Els meus monstres i jo”, “Calcetins”, “The tricky band”, “Vicky el viking”, “Detectiu Conan”, “Doreamon”, “Pok & Mok” , “Bubble Bip” i “Hareport”.

 

09:50 ATRAPA'M SI POTS, (TP)          REP

Programa concurs diari de preguntes i respostes, amb un to divertit i una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

 

10:40 STARGATE, (12)   

"Dret de naixement"

 

11:30  EL MATÍ À PUNT, (12)              

Magazín matinal que posa l’accent en la informació més pròxima, l’actualitat i l’entreteniment, presentat per Clara Castelló, a qui acompanya el seu equip. Política, consum, salut, divulgació científica... Tots els temes d'interés per a la societat valenciana tenen un lloc en El matí À Punt.

 

14:30 À PUNT NOTÍCIES MIGDIA                

Presentat per Adelaida Ferre i Vanessa Gregori        

 

15:15 SAMARUCDIGITAL MILLORS MOMENTS, (TP)     

Recull amb els millors moments de SamarucDigital, l'espai mediambiental per aquells que volen descobrir la bellesa natural de la Comunitat Valenciana.        

                             

15:45 ATRAPA'M SI POTS, (TP)

Programa concurs diari de preguntes i respostes, amb un to divertit i una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

Atrapa'm si pots (arxiu)

16:45 "LA PANTERA ROSA ATACA DE NOU"        

United Kingdom, 1976, 99, (12) de BLAKE EDWARDS amb ANDRE MARANNE, BURT KWOUK, BYRON KANE, COLIN BLAKELY, DICK CROCKETT, HERBERT LOM, LEONARD ROSSITER, LESLEY-ANNE DOWN, OMAR SHARIFF, PETER SELLERS, RICHARD VERNON.

L’excap de l’inspector Clouseau, Paul Dreyfus es torna boig i amenaça de destruir el món si les autoritats no li entreguen Clouseau perquè puga desfer-se’n i acabar així amb tots els seus malsons. Com a garantia que pot fer-ho, fa desaparèixer l’edifici de l’ONU. Espantats, uns quants països envien els seus millors assassins perquè acaben amb Clouseau, però tots fracassen. Finalment, Clouseau (accidentalment) fa desaparéixer Dreyfus i el castell on habitava.

18:25 "EL FOC I LA PARAULA"                             

United States, 1960, 141, (12)    

Elmer Gantry (Burt Lancaster) és un home atractiu, oportunista i absolutament immoral. Després d'assistir, per casualitat, a una reunió religiosa, s’adona com és de fàcil guanyar diners com a predicador, i es fa de l’Església evangèlica. Amb la germana Sharon Falconer (Jean Simmons) al costat, Elmer pronuncia uns estremidors sermons que li permeten aconseguir fama i diners. Però, un periodista (Arthur Kennedy) li seguix els passos per desemmascarar-lo. La situació es complica encara més quan reapareix en la seua vida una antiga amiga (Shirley Jones), i això fa que Gantry haja d'afrontar el seu tèrbol passat.

 

21:00 À PUNT NOTÍCIES NIT             

Presentat per Victòria Maso i Isabel Sánchez  

 

21:30 AÇÒ ÉS UN DESTARIFO, (TP) 

Açò és un Destarifo és un programa d’esquetxos en què es fa humor d'allò ex-traordinari que s'amaga darrere de la quotidianitat dels valencians i de les valen-cianes. Aquestes històries es desenvolupen en diferents escenaris i es combinen amb les aventures i desventures de la família Fuster Fabra.

 

22:00 DEL TWIST AL TUIT, (7) 

 "Videojocs i emancipació"

Docushow setmanal sobre els conflictes generacionals entre iaios i néts. Els majors descobriran les aficions dels joves i aprendran a valorar-les.Carmina no sap què fer perquè el seu fill Josema isca de casa: tot el temps lliure el passa jugant als videojocs, una passió que la seua mare no comparteix en absolut... fins ara. Paco també vol que Rocío, la seua filla, isca de casa... per a emancipar-se. Però ella no ho veu clar, pensa que hui en dia els joves ho tenen molt difícil per a emprendre el vol.    

22:45 FAMÍLIES, (TP)               

 "Un amor de traca - De la moto a la caravana"                   

Programa setmanal que retrata de manera intimista i entretinguda els diferents models familiars de la societat contemporània. Hui coneixem Cristina i Òscar, el  fogater i la bellesa del foc de la foguera de la Cala, a Benidorm. Però per si açò no fóra prou, es casen! Un pas important, que comparteixen amb Adrián, el fill que tenen en comú, i amb Pedro, fill del primer matrimoni de Cristina. I coneixem també Amparo i Angel, moters que han canviat la Harley per una caravana per a fer quilòmetres amb les seues tres filles bessones.   

 

23:15 UNA HABITACIÓ PRÒPIA, (TP)          

 "El camino, de Miguel Delibes"                      

Programa cultural de divulgació que s’endinsa en les grans obres de la literatura universal. Presentat per Irene Rodrigo. El camino, un clàssic escrit per Miguel Delibes, és el llibre protagonista d'esta setmana. Irene Rodrigo desenvoluparà el tema del món neorural entrevistant Pau Ventimilla, un urbanita que abandonà la ciutat per a viure al camp. D’altra banda, Paco Roca serà el protagonista de la entrevista per Skype.       

 

23:45 SAMARUCDIGITAL, (TP)          

 "Eriçons del Saler"                    

Docusèrie de divulgació ambiental. Presentat per Oriana Brunori. Hui descobrirem com els eriçons podrien estar depredant els nius d’algunes aus de la reserva integral de la Punta, al Parc Natural de l’Albufera de València. Coneixerem a Pilar Mateo, experta en l’estudi i la lluita contra els insectes que transmeten malalties endèmiques. Visitarem Carrícola, a la la Vall d’Albaida, referent d’agricultura ecològica. Pararem atenció en una xicoteta au rapinyaire, el xoriguer menut. Ens acostarem als penya-segats de Benitatxell. Coneixerem la Societat Espanyola d’Ornitologia, SEO/BirdLife.    

HOTELS / HOTELES

Booking.com